lite historia

Jag var en mycket osäker kille som inte passade in någonstans, egentligen. Jag började mitt liv med att lära mig svenska vid skolans start. Mobbing var nästan obligatorisk i min värld då jag kommer från en finsk familj och har glasögon. Det var en tuff tid men så här i efterhand har den lärt mig mycket. 

Många stressmoment har funnits i mitt liv då jag också har dyslexi men idag kan jag hantera de situationer som krävs lite bättre tack vare min medvetenhet och acceptans av handikappet. 

Efter en arbetsplatsolycka i 20-årsåldern fick jag lära mig att hantera ångest och social fobi. Många saker jag gått igenom har lärt mig att se utvecklingen för var den är. Utveckling är en pågående process hela livet. 

Jag börjde utveckla min egen andlighet när jag fick dem första medvetna sann-drömmarna 1994 och min fru utvecklade sin andlighet. Jag började min mediala utveckling hos Terry Evans Creative Experiences AB 2015, sedan har det bara fortsatt. Jag utvecklas hela tiden eftersom jag lever fortfarande.