Lite om mig:

Gör mig redo för en mässa. Liten meditation!

Min resa började med att jag gick på hälsomässor och tog aurafoton, vilket jag är mycket förtjust i, och vid samtliga avläsningar sa mediet i fråga, att jag var en naturlig healer och det var det jag borde göra men jag vågade inte ta steget att prova. Till slut gick jag min första kurs hos Terry Evans Creative Experinces AB.

Då upptäckte jag att jag faktiskt har ett mycket bra handlag för förmedla healing, min självkänsla till trots. Jag har alltid haft lätt att släppa taget om min egen person genom alla år. Många sa att jag var lugn och fantasifull när jag var liten. Jag har alltid varit lite nyfiken på livet men aldrig riktigt vågat ta steget ut i det fria.

Efter utbildningen hos Creative Experices AB förstod jag att det var mycket bra för mig att utbilda mig vidare, så jag har gått lite olika kurser för att se var min healing egentligen vill hamna. Jag är också mycket medial så jag får ibland till mig saker. Jag är inte ett utbildat medium, än, men man vet inte var resan slutar. När jag får saker till mig går jag, numer, alltid efter den känslan.

Jag har gått en utbildning i Reikihealing men känner inte att det passade mig riktigt bra så jag har tagit en del av det jag lärde mig där, tillsammans med vad jag lärt mig av alla andra lärare och utvecklat min egen energihealing som jag känner att jag är bekväm med. Andra sorters healing lär jag mig och vissa passar mig som handen i handsken medan andra lär mig nya saker om mig själv.

Mina resor runt i Sverige och Norge ger mig också insikt och erfarenheter så jag utvecklas hela tiden. Jag talade om för alla att jag aldrig skulle åka till England, Arthur Findlays College eftersom jag inte kan engelska så bra, nu är jag alltså på väg till England för att vidareutbilda mig i transhealing bland annat. (PS! min kurs i healing på Arthur Findlays College blev inställd på grund av Coronaviruset så jag kommer att komma dit så småning om, DS) Jag har nu lärt mig att man aldrig ska säga aldrig!